Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

Advies

Denkt u er aan om een kunstgebit, implantaat, klikgebit of tandprothese te nemen? Laat ons met u meedenken en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Individualiteit is daarbij ons uitgangspunt. Wij maken de prothese sámen met u. Maatwerk dus!

Tijdens het intake gesprek kijken we naar uw mondgezondheid in het verleden en in uw huidige situatie. Op basis van die gegevens maken we een toekomstplan. We doen dat samen met u: wat zijn uw wensen en verwachtingen? We hebben ons eigen lab voor aanpassingen aan een prothese, waardoor de lijnen zo kort mogelijk zijn en wij de service ‘klaar terwijl u wacht’ kunnen bieden. Ook kunt u zonder afspraak binnenlopen voor reparaties.

Wij hebben nauwe contacten met mondhygiënisten, implantologen en tandartsen in de regio. Overleg of samenwerking is zó geregeld.

Heeft u last van bijvoorbeeld…

  • een pijnlijk of loszittend kunstgebit?
  • problemen bij het eten of spreken?
  • vrees om te lachen?
  • geïrriteerd tandvlees of andere klachten?

Blijf hier dan niet onnodig meer mee rondlopen. Vrees voor pijn en andere ongemakken hoeft u namelijk al lang niet meer te hebben. Het ouderwetse ‘happen’ in een stalen bitje, met langzaam uithardend gips voor de gebitsafdruk, behoort definitief tot het verleden. Wij gebruiken een kauwgomachtige emulsie die direct een goede afdruk geeft. Bovendien zit u in de stoel, u ligt niet. Hierdoor is uw gezichtsprofiel veel beter te zien en kan de prothese ook beter aangemeten worden.

Wij heten u graag welkom! Maak een afspraak.

Nieuw kunstgebit, klikgebit, implantaten of reparatie nodig?

Of wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak

U ontvangt uw rekening via Infomedics

We besteden graag al onze aandacht aan het verlenen van de beste zorg. Daarom werken we samen met Infomedics. Onze rekeningen ontvangt u via Infomedics en betaalt deze tevens aan Infomedics. Ook voor alle vragen over het betalen van uw rekening kunt u bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor u.

In de meeste gevallen checkt Infomedics of uw zorgverzekeraar (een gedeelte van) uw behandeling(en) vergoedt. Het bedrag dat overblijft betaalt u aan Infomedics. U ziet dit duidelijk terug op de rekening. Hebt u vragen over de hoogte van de vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan het hele bedrag aan Infomedics en kijk of u de rekening kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.