Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63 | info@dejongtpp.nl

Gratis advies

Denkt u er aan om een kunstgebit, implantaat, klikgebit of tandprothese te nemen? Laat ons met u meedenken en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Individualiteit is daarbij ons uitgangspunt. Wij maken de prothese sámen met u. Maatwerk dus!

Tijdens het intake gesprek kijken we naar uw mondgezondheid in het verleden en in uw huidige situatie. Op basis van die gegevens maken we een toekomstplan. We doen dat samen met u: wat zijn uw wensen en verwachtingen? We hebben ons eigen lab voor aanpassingen aan een prothese, waardoor de lijnen zo kort mogelijk zijn en wij de service ‘klaar terwijl u wacht’ kunnen bieden. Ook kunt u zonder afspraak binnenlopen voor reparaties.

Wij hebben nauwe contacten met mondhygiënisten, implantologen en tandartsen in de regio. Overleg of samenwerking is zó geregeld. Daarbij hoort ook gratis advies.

Heeft u last van bijvoorbeeld…

  • een pijnlijk of loszittend kunstgebit?
  • problemen bij het eten of spreken?
  • vrees om te lachen?
  • geïrriteerd tandvlees of andere klachten?

Blijf hier dan niet onnodig meer mee rondlopen. Vrees voor pijn en andere ongemakken hoeft u namelijk al lang niet meer te hebben. Het ouderwetse ‘happen’ in een stalen bitje, met langzaam uithardend gips voor de gebitsafdruk, behoort definitief tot het verleden. Wij gebruiken een kauwgomachtige emulsie die direct een goede afdruk geeft. Bovendien zit u in de stoel, u ligt niet. Hierdoor is uw gezichtsprofiel veel beter te zien en kan de prothese ook beter aangemeten worden.

Wij heten u graag welkom! Maak een afspraak.

Nieuw kunstgebit, klikgebit, implantaten of reparatie nodig?

Of wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak