Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63 | info@dejongtpp.nl

de-jong-dukenburg-overname-praktijk-kunstgebit

De Jong Tandprothetische Praktijk neemt Tandprothetische Praktijk in Dukenburg over

Met gepaste trots mogen wij u mededelen dat wij de Tandprothetische Praktijk Dukenburg van Peter Marsman hebben overgenomen. Maakt u zich geen zorgen, voor u als cliënt van onze praktijk verandert er helemaal niets. Wij blijven gehuisvest op de Fransestraat in Nijmegen met dezelfde service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

De geschikte opvolger

Na bijna 16 jaar kwam het, toch wel, plotselinge besluit van tandprotheticus Peter Marsman. Peter kampt al enkele tijd met een nekhernia en tennisarm, waardoor het de laatste maanden steeds zwaarder voor hem werd om zijn beroep goed te kunnen uitoefenen. En om zijn cliënten die hoge kwaliteit te blijven garanderen moest hij helaas een drastische beslissing nemen: een geschikte opvolger/vervanger zoeken. Zo kwam al snel oud-studiegenoot en collega Remon de Jong om de hoek kijken.

Dezelfde service en kwaliteit voor uw kunstgebit, klikgebit en implantaten

Zowel de Tandprothetische Praktijk van De Jong als die van Marsman staan voor dezelfde service en kwaliteit. Persoonlijk contact wordt hoog gewaardeerd, cliënten krijgen de aandacht die ze verdienen en u kunt er op elk moment terecht. Daarnaast is, zoals voor u al bekend, De Jong al 72 jaar de expert op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten en implantaten voor alle leeftijdscategorieën. Cliënten van Peter Marsman kunnen dus uit gaan van de perfecte vervanger en zijn vanaf heden al direct welkom aan de Fransestraat.

Maak een afspraak

Is uw kunstgebit, klikgebit of implantaat toe aan een controle of reparatie of wilt u meer informatie over een (nieuwe) prothese? Neem contact met ons op via 024 322 98 63 of mail naar info@dejongtpp.nl