Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63 | info@dejongtpp.nl

Eigen risico op? Maak nu een afspraak voor een eindejaarscheck!

Het einde van 2020 is in zicht. Wat was het een vreemd jaar… We kijken uit naar (een beter) 2021! Misschien bent u al aan het kijken naar een andere zorgverzekeraar of welke zaken wel of niet in uw pakket (zullen) zitten. Bedenk dat als uw eigen risico (bijna) op is, een check dit jaar nog op uw gebitsprothese veel geld kan schelen! Ook bij een aanvullende verzekering kan het potje voor dit jaar daarmee opgemaakt worden. Een extra check kan namelijk nooit kwaad!

Kunstgebit en zorgverzekering

Het loopt bij De Jong TPP aan het eind van het jaar altijd storm. Veel mensen willen nog net binnen het huidige jaar de vergoeding van hun zorgverzekering gebruiken voor een kunstgebit of klikgebit.* Of zij laten nog snel een controle of reparatie uitvoeren aan hun prothese. Dit alles voordat de vergoedingen op 1 januari weer opnieuw gaan tellen. Er zijn nog enkele plekken vrij. Maak dus snel uw afspraak!

Een nieuwe volledige prothese

Een volledige nieuwe prothese valt onder de basisverzekering (en dus ook eigen risico). Alle andere gebitsprotheses zijn afhankelijk van het soort zorgverzekering. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Gratis advies

U bent welkom bij ons voor een volledig gratis en vrijblijvend advies. We vragen u hiervoor een afspraak te maken. Voor een reparatie of reiniging aan uw kunstgebit of klikgebit kunt u gewoon bij ons binnenlopen. We hebben een eigen lab, zodat een reparatie of reiniging vaak klaar is terwijl u wacht.

*Afhankelijk van het soort zorgverzekering en aanvullende pakketten. Vraag naar meer informatie en de voorwaarden.