Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

kunstgebit verwijzing

Maak tijdig een afspraak wegens eindejaarsdrukte

Het is inmiddels echt najaar geworden, koud en vroeg donker. De kachel staat weer aan. De feestdagen komen langzaam in zicht: Samen zijn met de familie en je bent druk met cadeaus en het bereiden van heerlijk eten. Ook is het in het najaar de tijd om te gaan kijken of u van zorgverzekeraar wilt veranderen. Een extra check om te controleren of uw gebitsprothese nog steeds goed zit, hoort daar ook bij.

Kunstgebit en zorgverzekering

Het loopt bij De Jong TPP aan het eind van het jaar altijd storm. Veel mensen willen nog net binnen het huidige jaar de vergoeding van hun zorgverzekering gebruiken voor een kunstgebit of klikgebit.* Of zij laten nog snel een controle of reparatie uitvoeren aan hun prothese. Dit alles voordat de vergoedingen op 1 januari weer opnieuw gaan tellen.

In de november editie van Hallo! Nijmegen plaatsten we al een oproep om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.

Een nieuwe volledige prothese

Een volledige nieuwe prothese valt onder de basisverzekering (en dus ook eigen-risico). Alle andere gebitsprotheses zijn afhankelijk van het soort zorgverzekering. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Gratis Advies

U bent welkom bij ons voor een volledig gratis en vrijblijvend advies. We vragen u hiervoor een afspraak te maken. Voor een reparatie of reiniging aan uw kunstgebit of klikgebit kunt u gewoon bij ons binnenlopen. We hebben een eigen lab, zodat een reparatie of reiniging vaak klaar is terwijl u wacht.

*Afhankelijk van het soort zorgverzekering en aanvullende pakketten. Vraag naar meer informatie en de voorwaarden.