Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

zomercheck kunstgebit controle

Niet vergeten: Zomercheck kunstgebit. Tijdens de Vierdaagse zijn we gesloten!

Na 2 jaar afwezigheid vindt dit jaar weer de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Een feestelijke week die onze mooie stad doet bruisen! Daarom zijn wij in die week, 18 t/m 24 juli, gesloten en kunnen wij u helaas niet voorzien van advies of reparatie van uw kunstgebit, klikgebit, implantaten, onderhoud of andere zaken.

Wilt u voor die tijd nog een afspraak maken? Bel dan even direct naar onze praktijk via 024 322 98 63 of vul ons contactformulier in. Wellicht hebben we nog een gaatje vrij.

Kunstgebit controleren

Gaat u komende zomer op vakantie? Zijn de voorbereiding al getroffen en bent u klaar om te gaan?

Heeft u ook hier aangedacht: Een kunstgebit check! U wilt toch niet voor onverwachte verrassingen komen te staan? Laat uw kunstgebit, klikgebit of prothese nog even controleren voordat u vertrekt. Omdat een kunstgebit na verloop van tijd losser gaat zitten, is een tweejaarlijkse controle aan te raden.

Herkent u problemen als:

  • Slecht kunnen kauwen
  • Hoofdpijn
  • Gehoorproblemen
  • Knappende kaakgewrichten
  • Tintelende lippen
  • Ontstoken mondhoeken
  • ‘Ingezakt’ gezicht
  • Ontstaan van wild vlees
  • Ontstaan van pijnlijke plekken
  • Aangezichtspijn

Geen probleem! Wij maken uw prothese weer perfect passend. Ja, net als uw auto vraagt uw prothese of gebitten met implantaten om onderhoud, dit voorkomt problemen en kunt u ongestoord van uw welverdiende vakantie genieten.

Kunstgebit schoonhouden

Tweejaarlijks onderhoud is altijd aan te raden, maar daarnaast is het ook van belang dat u het kunstgebit of klikgebit zelf goed schoonhoudt. Wij adviseren om uw prothese na het nuttigen van iedere maaltijd te reinigen. Daarnaast kan door roken of het drinken van koffie, thee, wijn of andere dranken, verkleuringen omstaan op uw gebit.

Door uw kunstgebit, klikgebit of prothese te reinigen met een prothesereinigingsmiddel zoals MEY Prothese Cleaner houdt u uw gebit mooi schoon en hygiënisch. Gebruik nooit heet water of agressieve schoonmaakmiddelen zoals vloeibaar schuurmiddel, bleekwater of tandpasta. Een handige meeneemtube van de MEY Prothese Cleaner is te koop in onze praktijk of bestel online.

Prothese repareren

Is er tijdens uw vakantie een ongelukje gebeurd en is er bijvoorbeeld een breukje ontstaan in uw kunstgebit of is er een stukje afgebroken? Bel even naar onze praktijk via 024 322 98 63 en wij zorgen dat u snel terecht kunt. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Wij wensen u een fijne Vierdaagse(feesten)! Vanaf 25 juli begroeten we u weer graag in onze Tandprothetische Praktijk aan de Franssestraat 28 te Nijmegen.

> Maak hier uw afspraak