Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

Nieuwe website is online

Onze nieuwe website is een feit! Na 4 jaar werd het tijd voor een nieuw fris jasje die (nog) beter ons past. Op deze nieuwe website vindt u meer informatie over al onze diensten. Dus wilt u meer informatie over een kunstgebit, implantaat, klikgebit of een geheel (nieuwe) gebitprothese? Of wilt u meer weer weten over de reparaties en controles die wij voor u uitvoeren, of ons gratis advies? Lees dan verder op de pagina Diensten.

Ons team wordt ook uiteraard even in het zonnetje gezet op de pagina Over De Jong TPP. Daar maakt u kennis met de drie vast krachten die het hart van onze tandprothese praktijk in Nijmegen vormen.

En wellicht heeft u in onze praktijk wel eens gehoord van de Mey® Prothese Cleaner. Deze unieke alles-in-1 reiniger is ontwikkeld door De Jong TPP en is ideaal voor de dagelijkse verzorging van kunstgebitten en overige uitneembare delen. Op de pagina Mey Prothese Cleaner kunt u lezen hoe u een gratis sample kunt aanvragen.

Ook de pagina Nieuws en Tips is de moeite waard om te bezoeken. Op deze pagina leest u naast het laatste nieuws ook handige tips voor uw kunstgebit, implantaat, klikgebit of gebitprothese.

Mist u zaken op onze website of heeft u andere opmerkingen? Laat het ons dan vooral weten via info@dejongtpp.nl. We danken Online Marketingbureau 3AMI | Online Zichtbaarheid uit Nijmegen voor het ontwerpen en realiseren van onze nieuwe website.