Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

de-jong-kunstgebit-mond-gezondheid

Nog enkele plekken voor nieuwe kunstgebitten en protheses

De feestdagen komen langzaam in zicht: Samen zijn met de familie en je bent druk met cadeaus en het bereiden van heerlijk eten. Ook is het in het najaar de tijd om te gaan kijken of u van zorgverzekeraar wilt veranderen. Een extra check om te controleren of uw kunstgebit of gebitsprothese nog steeds goed zit, hoort daar ook bij.

Kunstgebit

Bij De Jong TPP in Nijmegen is het aan het eind van het jaar altijd druk. Veel mensen willen nog net binnen het huidige jaar de vergoeding van hun zorgverzekering gebruiken voor een kunstgebit of klikgebit.* Of zij laten nog snel een controle of reparatie uitvoeren aan hun prothese. Dit alles voordat de vergoedingen op 1 januari weer opnieuw gaan tellen.

Qua zorgvergoeding verandert er weinig in 2020. Het eigen risico blijft gelijk, en bij de vergoedingen van de zorgverzekeraars verandert er ook niet veel. Ook in 2020 zullen we weer onze hoge kwaliteitseisen blijven nastreven. Maar wat wij nog belangrijker vinden is onze echte service als vanouds. Helpen met uw jas, tijd voor een kop koffie en een praatje. Moeilijk te been? Wij helpen u graag.

Gratis Advies

U bent welkom bij ons voor een volledig gratis en vrijblijvend advies. We vragen u hiervoor een afspraak te maken. Voor een reparatie of reiniging aan uw kunstgebit of klikgebit kunt u gewoon bij ons binnenlopen. We hebben een eigen lab, zodat een reparatie of reiniging vaak klaar is terwijl u wacht.

Rest ons, Remon, Rob en Tanja u hele fijne feestdagen en een gezond 2020 te wensen!

*Afhankelijk van het soort zorgverzekering en aanvullende pakketten. Vraag naar meer informatie en de voorwaarden.