Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63 | info@dejongtpp.nl

onderhoud kunstgebit en prothese nijmegen

Tweejaarlijks onderhoud kunstgebit en prothese

Het is weer zomer en dat beginnen we ook steeds beter te merken aan het prachtige weer. Vanwege het coronavirus gaan er minder mensen op vakantie, maar toch zullen de meeste mensen er vaker op uit gaan. U gaat vaker een dagje weg of kiest er misschien toch voor om binnen Europa op vakantie te gaan. Als u een dagje weg bent of op vakantie gaat, dan zult u vaak anders eten dan u thuis zou doen. Het is dan ook van belang dat uw kunstgebit of ander soort prothese goed onderhouden is.

Laat uw kunstgebit of prothese twee keer per jaar onderhouden

Uw kunstgebit tweemaal per jaar laten onderhouden is niet onverstandig. Na verloop van tijd zal een kunstgebit of prothese namelijk losser gaan zitten. Bij De Jong TPP kunnen we ervoor zorgen dat uw kunstgebit of prothese weer perfect past. Kiest u voor tweejaarlijks onderhoud, dan kunt u er dus altijd zeker van zijn dat het gebit perfect passend blijft.

Regelmatig zien we kunstgebitten en protheses voorbij komen die te lang niet goed onderhouden zijn. Tweejaarlijks onderhoud is altijd aan te raden, maar daarnaast is het ook van belang dat u het gebit zelf goed schoon houdt. Zo kunt u het gebit ‘s nachts bijvoorbeeld in een mix van water met een klein beetje azijn leggen, om tandplak te bestrijden. Ook is het belangrijk dat u het kunstgebit regelmatig borstelt en na iedere maaltijd reinigt met water.

De zomer beginnen met een goed onderhouden kunstgebit

Gaat u elders in Europa kamperen? Of bent u van plan om er toch een aantal dagen tussenuit te gaan? Dan is het niet onverstandig om de zomer te beginnen met een goed onderhouden kunstgebit! Uw prothese of kunstgebit onderhouden is iets dat we graag voor u doen bij De Jong TPP. Maakt u gerust een afspraak, zodat ook u met een goed onderhouden kunstgebit of prothese van huis kunt gaan.