Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

de-jong-kunstgebit-mond-gezondheid

Wij zijn geopend ondanks de lockdown. Blijf niet zitten met klachten!

Mondzorgverleners mogen tijdens deze lockdown open blijven. Een gezonde mond draagt namelijk bij aan de algemene gezondheid: stel uw bezoek aan onze praktijk daarom niet uit. Ondervindt u ongemakken met uw kunstgebit, klikgebit of implantaten? Zit de prothese niet goed, ervaart u pijn met eten, hoofdpijnen of andere problemen? Iedereen is welkom en veilig in onze praktijk. Blijf er niet mee zitten en bel of mail gerust voor een afspraak. Uw mond gezondheid is belangrijk!

Ook voor het aanmeten van een nieuw kunstgebit, klikgebit of implantaten bent u welkom. Daarvoor kunt u volledig gratis een vrijblijvend advies afspraak maken.

Om een bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk te laten verlopen, vragen wij vriendelijk om het volgende:

  1. Stel bij gezondheid klachten uw afspraak uit

Voelt u zich niet lekker of bent u verkouden? Zeg uw afspraak dan op tijd af. Mocht u positief testen en kan uw behandeling echt niet wachten? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken graag wat wel mogelijk is.

  1. Trek bij twijfel aan de bel

Twijfelt u of uw afspraak wel of niet door kan gaan? Neem dan altijd, voordat u naar de praktijk komt, eerst contact met ons op. Ons professionele team staat voor u klaar om u vakkundig en veilig te helpen.

  1. Kom alleen en niet te vroeg

Wij verzoeken u vriendelijk om het liefst alleen naar uw afspraak te komen en verblijf zo kort mogelijk in de wachtkamer. Zorg dat u op tijd bent, maar kom ook niet te vroeg.

  1. Draag een mondkapje en houd afstand

Desinfecteer bij binnenkomst uw handen, deze staat na binnenkomst in de hal. In onze praktijk houdt iedereen afstand van elkaar en is het dragen van een mondkapje voor mensen vanaf 13 jaar de norm. We begroeten elkaar met een glimlach (dit is zelfs zichtbaar door het mondkapje heen ;-)).

  1. Verzorg uw mond ook zelf goed

Blijf vooral ook zelf uw mond goed verzorgen. Wij adviseren om uw kunstgebit, klikgebit of prothese na het nuttigen van iedere maaltijd te reinigen. Net zoals bij natuurlijke tanden komen er voedselresten en bacteriën op uw kunstgebit. Door uw kunstgebit, klikgebit of prothese te reinigen met een prothesereinigingsmiddel zoals MEY Prothese Cleaner houdt u uw gebit mooi schoon en hygiënisch. Gebruik nooit heet water of agressieve schoonmaakmiddelen zoals vloeibaar schuurmiddel, bleekwater of tandpasta.

Meer tips over het goed onderhouden van uw klikgebit, kunstgebit of implantanten vind u hier.

Afspraak maken

We nadrukken nogmaals dat u echt niet hoeft te blijven zitten met klachten. Wij voldoen (en voldeden we altijd al) aan de hoogste hygiënestandaarden: wij dragen medische mondkapjes, desinfecteren altijd onze handen en het schoonmaken van instrumenten zit in onze natuur. Op deze manier waarborgen wij dat u met een gerust hart naar onze praktijk kunt komen om te worden voorzien van optimale mondzorg.

Bel ons via (024) 322 98 63 of mail naar info@dejongtpp.nl. Wij zijn geopend tussen 8:30 en 17:00.