Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

Zolang de voorraad strekt: géén gratis prothese!

Overal duiken ze weer op, zo aan het begin van het nieuwe jaar: de advertenties waarin gratis gebitten en protheses aangeboden worden. De verplichte ‘eigen bijdrage’ (niet te verwarren met het ‘eigen risico’) wordt vergoed als u het kunstgebit laat aanmeten. Dat is eigenlijk alleen maar handig als u geen uitgebreid aanvullende tandartsverzekering heeft, want dan wordt namelijk hetzelfde vergoed. Samen met het bedrag dat de basisverzekering uitkeert, dekt dit de kosten voor het kunst- of klikgebit. U moet dan echter nog steeds uw eigen risico aanspreken en is het dus niet gratis.

Een andere trend zijn de goedkope behandelingen in het buitenland. Vaak zijn die behandelingen niet alleen goedkoop, maar ook slecht. Eenmaal terug in Nederland mogen de specialisten hier aan de slag om de schade te beperken of verhelpen. Gevolg: dubbele en dus hogere kosten aan het eind van de rit. Dan vergaat je het lachen snel!

Bij ons draait het juist om kwaliteit. En kwaliteit heeft nu eenmaal onvermijdelijk een prijskaartje. Dat prijskaartje is echter wel duidelijk en mogelijk vriendelijker dan u verwacht, zeker omdat het dan in één keer goed gebeurt.

Wat wel gratis is, is het professionele advies dat u bij ons geheel vrijblijvend krijgt. U kunt met of zonder afspraak binnenlopen, ook voor reparaties en reinigingen aan uw kunstgebit, implantaat of klikgebit. Doordat we alles in eigen huis hebben, zoals een lab voor reparaties aan protheses, is een aanpassing ‘klaar terwijl u wacht’. Ook hebben wij nauwe contacten met mondhygiënisten, implantologen en tandartsen in de regio. Overleg of samenwerking is dus zó geregeld.

Wij heten u graag welkom bij De Jong Tandprothetische Praktijk, de oudste praktijk van Nijmegen!

Neem contact met ons op voor een afspraak of als je vragen hebt.