Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

Over De Jong Tandprothetische Praktijk

De Jong Tandprothetische Praktijk (De Jong TPP) is de oudste tandprothetische praktijk in Nijmegen. Een familiebedrijf van vakmensen, artiesten op het gebied van volledige prothesen, klikgebitten op implantaten of partiële prothesen, zoals plaatjes of frames.

Ted de Jong startte in 1949 zijn eigen tandprothetische praktijk aan de Fransestraat in Nijmegen. Zoon Rob nam het bedrijf over en kleinzoon Remon zit ook al sinds 1996 in de zaak.

Kunstgebit-prothese-nijmegen-remon
Remon de Jong
Tandprotheticus

Remon begon op zijn zestiende met reparaties en heeft het vak dus net als zijn vader Rob met de paplepel ingegoten gekregen. Hij is de gebitsspecialist van de familie en voert de behandelingen uit.

nijmegen-kunstgebit-prothese-tanja
Tanja Kievits
Tandprotheticus assistent

Tanja werkt al sinds 1989 in de Nijmeegse tandprothetische praktijk. Zij helpt mee met allerlei tandtechnische ingrepen, vaardigheden die zij de afgelopen decennia heeft geleerd van Rob. Laat uw nieuwe tanden maar aan Tanja over!

Kwaliteit

Doel is om de grootst mogelijke kwaliteit te leveren. Vakmanschap op de vierkante millimeter is bepalend voor succes. Tandprotheticus is een beschermd beroep. Een tandprotheticus volgt een negenjarige paramedische opleiding, vijf jaar tandtechniek en vier jaar specifiek tandprothetiek.

De Jong Tandprothetische Praktijk is lid van de brancheorganisatie van Nederlandse Tandprothetici ONT. Bovendien beschikt de ONT over een klachtencommissie.

   

Rob de Jong

Al op zijn dertiende hielp hij zijn vader en oprichter Ted de Jong mee in de praktijk van De Jong Tandprothetische Praktijk in Nijmegen. Rob was de ontwikkelaar van de MEY® Prothese Cleaner, een reinigingspasta op basis van zijn vaders recepten. In 2019 deed hij een stapje terug waarna hij in 2022 officieel met welverdiend pensioen ging.

Nieuw kunstgebit, klikgebit, implantaat of reparatie nodig?

Of wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak