MEY® Prothese Cleaner

Unieke alles-in-1 reiniger ontwikkeld door De Jong TPP
MEY® Prothese Cleaner is een unieke alles-in-1 reiniger voor de dagelijkse verzorging van kunstgebitten en overige uitneembare delen. Door dagelijks te poetsen met MEY® Prothese Cleaner wordt en blijft het kunstgebit of uitneembare deel hygiënisch schoon, fris en glad.

Deze reinigingspasta komt uit de denktank van De Jong TPP en is in september 2017 gelanceerd en officieel gepresenteerd op de 50+ beurs in Utrecht. Vanaf dat moment is MEY® Prothese Cleaner verkrijgbaar voor iedereen!

De reiniger is voornamelijk gemaakt van natuurlijke bestanddelen en bevat bovendien het unieke, gepatenteerde ingrediënt AYOOSIMA®. Dit zorgt voor het specifieke, gladde resultaat waardoor tandsteen en aanhechting van bacteriën, maar ook aanslag door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of nicotine grotendeels worden voorkomen. Daarnaast zorgt poetsen met MEY® Prothese Cleaner ook voor een frisse smaak en een heerlijk schoon gevoel in de mond.

MEY® Prothese Cleaner is een medisch hulpmiddel dat speciaal ontwikkeld en getest is door professionals en wordt aanbevolen door tandartsen, orthodontisten en tandprothetici en tandtechnici.

Profiteer van

Gladheid en Bescherming

Frisse smaak en schoon gevoel

Gladheid en Bescherming

Nieuw kunstgebit, klikgebit, implantaat of reparatie nodig?

Of wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak