Bezoek ons
Fransestraat 28 | Nijmegen
Routebeschrijving

Vragen?
(024) 322 98 63

Kunstgebit en Klikgebit reinigen

Het kunstgebit of klikgebit moet na iedere maaltijd worden gereinigd. Zo verkrijgt u een goede mondhygiëne en voorkomt u slechte adem. U kunt het kunstgebit of klikgebit het beste reinigen door deze met een gebitsborstel en prothese-cleaner te reinigen. Wanneer u dit boven een wastafel doet, kunt u het beste, om beschadigen te voorkomen, wat water in de wastafel laten lopen of er een doekje in leggen. Wanneer u het kunstgebit of klikgebit afborstelt wordt deze namelijk door het water glad en kan gemakkelijk uit uw handen glijden. Om het gebit te reinigen adviseren wij de gebitsreiniger MEY® Prothese Cleaner te gebruiken.

Lees meer over MEY® Prothese Cleaner

Nieuw kunstgebit, klikgebit, implantaat of reparatie nodig?

Of wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Maak direct een afspraak

U ontvangt uw rekening via Infomedics

We besteden graag al onze aandacht aan het verlenen van de beste zorg. Daarom werken we samen met Infomedics. Onze rekeningen ontvangt u via Infomedics en betaalt deze tevens aan Infomedics. Ook voor alle vragen over het betalen van uw rekening kunt u bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor u.

In de meeste gevallen checkt Infomedics of uw zorgverzekeraar (een gedeelte van) uw behandeling(en) vergoedt. Het bedrag dat overblijft betaalt u aan Infomedics. U ziet dit duidelijk terug op de rekening. Hebt u vragen over de hoogte van de vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan het hele bedrag aan Infomedics en kijk of u de rekening kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.